Servicii Design Interior Mures

1.     Design interior – servicii complete

– Vizitarea spatiului, cunoasterea in detaliu a gusturilor, cerintelor si tabieturilor  clientului precum si stabilirea bugetului alocat amenajarii pe obiective.

– Intocmirea proiectului 3D cu un numar de una sau doua propuneri. Proiectele 3D vor fi insotite de imagini randate care redau, la nivel similar cu o poza reala, detaliile amenajarii.

– Convenirea variantei finale de proiect impreuna cu clientul. In aceasta faza se va intocmi si “lista de cumparaturi”, se vor face recomandarile si se vor stabili alternativele de achizitie.

– Urmarirea punerii in practica a proiectului. In acest sens voi insoti clientul in cadrul unui program orar stabilit la data contractarii proiectului, in vederea efectuarii achizitiilor,  precum si urmarirea detaliilor de executie de catre diversi prestatori conform proiectului.

 2.       Design interior – servicii restranse

– Cunoasterea in detaliu a gusturilor, preferintelor, tabieturilor clientului precum si a elementelor importante pentru el in spatiul sau vital.

– Pornind de la acestea si de la spatiul disponibil se va identifica  varianta optima de amenajare. Clientul va pune la dispozitia mea planurile si cotatiile clare, care vor fi preluate in vederea intocmirii proiectului 3D.

– Propunerea finala va fi prelucrata in 3D, imaginile vor fi randate, iar clientului i se vor sugera posibilitatile de achizitie a elementelor incluse in amenajare.

3.       Design interior – servicii online