Despre design interior mures “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.” (Confucius)

     Cand ma vei cunoaste totul va fi simplu, dorinta ta de a avea un camin placut va deveni pur si simplu realitate. De ce?! Pentru ca munca mea merge dincolo de amenajari interioare. Imi plac culorile, florile care se unduiesc pe un camp scaldat in razele soarelui, intr-un cuvant natura unde totul e in armonie indiferent de anotimpul care se asterne. Aceasta armonie a naturii vreau sa o aduc in casa ta. Am transformat pasiunea mea pentru frumos in munca pe care o fac zi de zi. Las ideile sa se transforme in spatii deosebite, unice… bucataria in care gatitul va fi o placere, camera in care va creste copilul tau, livingul in care iti vei primi oaspetii…

     Toate acestea vor fi rezultatul unei colaborari perfecte dintre noi, pentru ca, inainte sa ne punem la treaba ne vom cunoaste, iar ideile tale, dorintele tale, impreuna cu stilul si frumosul, se vor transforma in cuvinte, apoi se vor aseza pe hartie, pentru ca in final sa ia forma in casa ta.

    Vino sa iti transformi visul in realitate, sa iti transformi casa in casa ta de vis, iar eu iti voi indruma pasii, ma voi asigura ca impreuna sa nu dam gres si ca resursele tale sa fie valorificate la maxim, dar mai ales in limita pe care o stabilesti tu.